Már évek óta foglalkozunk a tömegközlekedéssel. Androidon több menetrend alkalmazást is létrehoztunk valamint működtetünk, emellett jónéhány partnerünk számára biztosítunk konzultációs szolgáltatásokat a témában. Menetrend alkalmazásaink a magyarországi nagyvárosokban érhetőek el, és több, mint fél millió letöltéssel rendelkeznek. Ennek köszönhetően jelentős tapasztalatra tettünk szert multimodális tömegközlekedési rendszerek modellezésében, menetrend vizualizációban és a közlekedők számára való optimális útvonal tervezésében.

Tudásunk megosztása

Menetrend alkalmazásainkra inkább egy közösségi projektként tekintünk, mintsem üzleti termékként. A számunkra nyújtott legfontosabb értékük a szoftverfejlesztés egy speciális ágában megszerzett tapasztalat és tudás. Mindig örömmel osztjuk meg tapasztalatainkat más iparági szereplőkkel. Jelenleg több partnernek is biztosítunk konzultációs és fejlesztési szolgáltatásokat. Mindig új kihívásokat keresünk és tudásunk bővítésére törekszünk.

Nyitottak vagyunk

Hiszünk a nyílt adatokban. Az OpenStreetMap adatok aktív karbantartói, illetve menetrend alkalmazásainkban felhasználói is vagyunk. Az évek során számos projektükben alkalmaztuk és személyre szabtuk sikeresen az OpenTripPlanner szoftvert. Hosszútávon ez olyan készségeket biztosított számunkra, amelyeket fel tudunk használni egyedi térképes projektek, illetve navigációs megoldások megvalósításban.

Első kézből szerzett tapasztalat

Kihasználva a projekt jellegét, gyakran használjuk új technológiákkal való kísérletezésre, vagy a belső folyamatainkat célzó fejlesztések kipróbálására. A menetrend alkalmazások értékes betekintést nyújtanak egyes technológiák éles környezetben való használatába, nemcsak fejlesztési szempontból, hanem üzemeltetés, karbantartás és költségek tekintetében is. Ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy csak azokat a technológiákat ajánljuk partnereinknek, amelyeket mi is sikeresen használtunk a saját projektjeinkben és biztosak vagyunk abban, hogy az elvárásaiknak megfelelően teljesítenek.