Képzeld el egy saját digitális térképet. Vektor alapú, teljesen testreszabott és self-hosted. A legmodernebb nyílt forrású komponensek lehetőségeit kihasználva megvalósíthatjuk az álmodat. Az elmúlt években széleskörű szakértelemre tettünk szert és saját eszköztárat fejlesztettünk ki, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan készítsük el a saját digitális térképedet kiszolgáló környezetet. Korlátozó licencek és rejtett költségek nélkül, szinte bármilyen alkalmazásba integrálhatod azt.

Teljes kontroll

A térkép megjelenése és tartalma is teljes mértékben testreszabható. Csapatunk segít a tartalomkészítésben, a tartalomkonverzióban és a testreszabásban. Folyamatunk korszerű és hatékony, gyors átfutási idővel. Külső szolgáltatóktól való függés sokszor végződik előre nem látott költségekkel. Üzletimodelled változtatására kényszerülhetsz amiatt, hogy az ő üzleti modelljüknek megfelelj. A nyílt forráskódú technológia használatával nagymértékben csökkentheted ezt a függést, és teljes irányítást szerezhetsz a térképeid felett.

Koncentrálj a tartalomra

Felejtsd el a technológiát, azt mi megoldjuk. A legfontosabbra összpontosíts: kivételes minőségű tartalom biztosítása ügyfeleid számára. Az olyan új technológiák elterjedésével, mint az AR, a térképek egyre fontosabbá válnak. Az igényednek megfelelő testreszabás komoly üzleti előnyökkel járhat. Legyen szó egyetlen rendezvényről, egy egész városról, országról vagy akár az egész világról, mi segítünk az igényeidnek megfelelő térkép elkészítésében.

Térkép demók